About

De wereld is een dorp. Afstanden bestaan nauwelijks meer. De mobiliteit is groter dan ooit. We communiceren 24 uur per dag met iedereen, waar ook ter wereld, met de snelheid van het licht.

“To effectively communicate, we must realize that we are all different in the way we perceive the world and use this understanding as a guide to our communication with others.”

Welkom in de wereld van Invictus Media; een dynamisch en jong bedrijf met als core business social media marketing. Daarnaast zijn wij ook actief in het ontwikkelen van design en SEO & SEA.

In combinatie met sterk organisatietalent, creativiteit en een goed netwerk zullen onze projecten op gepaste en begeleidende manier de markt betreden. Door de synergie van jonge en creatieve professionals uit verschillende disciplines lukt het ons steeds met grensverleggende en innovatieve realisaties te komen.

Wat kunnen wij wat de geijkte bureaus niet kunnen? Schandalig goedkoop zijn. De prijzenoorlog is ingezet. Trots kunnen wij stellen dat wij goedkoper zijn dan Albert Heijn. Krappe tijden vragen om nieuwe ideeën. Wij zijn zo’n idee.

Gezegend door de recessie zijn wij een online marketing en communicatie bureau nieuwe stijl. Dat betekent geen telefoonaansluiting behalve onze mobiel. Geen werkvloer behalve die van onze leefwereld. Geen duurbetaalde parkeerplaatsen. Geen lease-auto’s. Wij hebben OV, een scooter en fiets en dus reizen wij voor niets. En dat merkt u in uw portemonnee.