Design

Invictus Media ontwerpt grafisch design in de ruimste zin van het woord. Wij zetten de juiste toon in woord en beeld. Wij ontwikkelen huisstijlen en ontwerpen diverse communicatiemiddelen zoals websites, social media accounts, brochures, advertenties en posters.

Logo ontwerp
Veel van de logo’s die wij ontwerpen zijn voor startende bedrijven, maar ook voor reeds gevestigde ondernemingen kunnen wij een logo herontwerpen. Of het nu gaat om een modern of klassiek logo, wij laten het logo naadloos op uw bedrijf en de doelgroep aansluiten.

De prijs
Bij ons betaalt u alleen voor het uiteindelijk opgeleverde logo. Wij gaan door met ontwerpen tot dat u tevreden bent. Het aantal ontwerprondes is dus onbeperkt en zonder meerprijs. Het ontwerpen van een logo kost u slechts € 99,-.

Hoe werkt het?
Wanneer u een logo wilt bestellen doet u dat door ons uw persoonsgegevens met uw wensen te mailen, zodat wij direct alle informatie hebben. Nadat wij uw e-mail hebben ontvangen wordt uw opdracht ingepland. Uw opdracht wordt ingepland zodat deze binnen 5 werkdagen in behandeling kan worden genomen.

Wanneer wij uw bestelling in behandeling nemen krijgt u de eerste voorbeelden via e-mail toegestuurd. Dat zijn 3 voorbeelden. Op deze voorbeelden kunt u uw reactie en kritiek geven en op basis daarvan gaan wij verder met ontwerpen totdat het logo volledig naar wens is.

Wanneer wij tot een uiteindelijk logo zijn gekomen, ontvangt u het logo in een aantal bestanden en formaten. Inbegrepen in de prijs zijn 3 .jpg bestanden in verschillende formaten, 1 .gif bestand en 1 .png bestand voor bijvoorbeeld uw website. Aan deze bestanden hebben de meeste klanten voldoende, maar het is mogelijk dat u afwijkende bestanden wilt ontvangen.

U betaalt bij ons altijd achteraf. Nadat uw bestelling is afgerond en u alle bestanden heeft ontvangen, krijgt u de factuur via e-mail toegestuurd.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.