Social Media

Twitter, LinkedIn, YouTube, Facebook, Pinterest, Google+, SoundCloud, Foursquare, Flickr, Instagram etc. Social media is wereldwijd sterk gegroeid en is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. De mogelijkheden zijn bijzonder grootInvictus Media richt zich op eenieder die geïnteresseerd is in social media.

Portfolio

De tijd van advertenties afvuren is voorbij. Door de enorme hoeveelheid informatiestromen, ziet de consument uw advertentie niet meer. Social media is een goede manier om meer interactie met (potentiele) klanten te creëren.

Sociale media is niet bepaald geschikt voor hard selling, maar wel één van de meest effectieve manieren om de verkoop te vergroten. Bedrijven die actief zijn op sociale media merken dat hierdoor hun omzet stijgt.

Invictus Media is door haar jarenlange ervaring met social media een betrouwbare adviseur in uw social media marketing. Maar wat kunnen wij voor u of uw bedrijf / organisatie precies betekenen?

Wilt u meer volgers en / of likes voor uw bedrijf / organisatie? (Klik dan hier)

Wilt u een kant en klaar social medium (gedesignd, met content en 2.000 volgers / likes) naar keuze? (Klik dan hier)

Wilt u een social media workshop voor uw bedrijf / organisatie? (Klik dan hier)


Wilt u een (social media) presentatie voor uw bedrijf / organisatie?
Organiseert u een event voor uw bedrijf, uw branche of bijvoorbeeld uw business club, en zou u daar graag een inspirerende en interactieve presentatie over de kracht van social media bij aanwezig willen zien? Dat kan bij ons al vanaf € 250,-.


Wilt u een social media strategie voor uw bedrijf / organisatie?
Ook zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van een social media strategie. In nauwe samenwerking wordt een social media strategie voor u en met u opgemaakt. Zie een social media strategie als een document waarmee al uw medewerkers begrijpen wat uw bedrijf  met social media wil bereiken, hoe om te gaan in bepaalde (crisis) situaties en wat uw bedrijf van uw medewerkers verwacht  wanneer zij actief zijn in het social media landschap. Invictus Media ontwikkelt en implementeert social media strategieën voor midden en groot bedrijf. Voor een vanaf prijs kunt u rekening houden met € 2000,-.

Heeft u voldoende informatie  ingewonnen en weet u welke dienst het beste bij uw wensen past? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.