Volgers & Likes

Veel volgers en likes op de sociale media zorgen ervoor dat een account er betrouwbaar en populair uitziet. Wanneer een account veel volgers heeft zal iemand sneller geneigd zijn dit account te gaan volgen. Vergelijk het met een restaurant. Wij gaan sneller bij een restaurant zitten als het er ‘gezellig’ druk is, want een leeg restaurant doet ons twijfelen.

Het kopen van volgers en likes is het begin van uw online visitiekaartje. Direct wordt de indruk gewekt dat uw onderneming interessant is en waarschijnlijk goede diensten / producten aflevert.

Veel volgers en likes is echter geen garantie voor zakelijk succes. Wel kan het net die potentiële klant over de streep trekken die twijfelt tussen uw diensten en die van uw concurrent.

Invictus Media biedt u de volgende mogelijkheden:

FACEBOOK:

Bij gekochte Facebook Likes gaat het uiteraard niet om mensen die vrijwillig ervoor kiezen om uw Facebook pagina leuk te vinden. Toch heeft het psychologisch een toegevoegde waarde. Een dienstverlener komt bijvoorbeeld niet betrouwbaar over met slechts 45 likes. Als u direct begint met 500 likes zijn consumenten bovendien sneller geneigd om zelf ook op de ‘vind ik leuk button’ te klikken.

Wilt u wel extra likes, maar alleen likes van echte en actieve Facebook profielen? Dan kunt u kiezen voor REAL Facebook Likes. Hierbij koopt u direct likes van echte Facebook profielen. Met REAL Likes komt uw bedrijf natuurgetrouwer over.

TWITTER:

Massa heeft aantrekkingskracht. Vanwege het feit dat uw persoonlijk profiel of bedrijf veel volgers heeft, zult u op meer online plekken naar voren komen als mogelijk te volgen account. En voor velen staat een groot aantal volgers ook nog gelijk aan succesvol en interessant om te volgen. Voor nog geen dertig euro leveren wij 500 nieuwe volgers.

INSTAGRAM:

U bent opzoek naar een goedkoop medium waarmee u uw bedrijf of project een boost kunt geven? Instagram had binnen 9 maanden ruim 5 miljoen gebruikers. Dat is ruim 5 keer zoveel als Twitter en Facebook in dezelfde periode. Daarom bieden wij Instagram volgers aan om uw account alvast de entiteit geven waar u naar op zoek bent.

YOUTUBE & SOUNDCLOUD:

U bent een rockstar, producer of DJ en u wilt uw videoclip en / of nieuwe audio track een boost geven met duizenden views? Ook dat is mogelijk bij ons.

Veel gestelde vragen:

Zijn dit echte likes en volgers?
Ja en nee. U heeft de keuze tussen likes en volgers van inactieve profielen en echte (REAL) profielen. Wij proberen in beide gevallen altijd een zo gezond mogelijke mix te leveren van volgers en / of likes.

Wat doet dit voor mijn Facebookpagina?
Onze diensten zijn de perfecte manier om het balletje te laten rollen op uw Facebook-pagina; ze hebben bewezen dat ze uw bereik te vergroten, uw reputatie verbeteren en indirect de omzet van uw bedrijf vergroten.

Geven jullie een garantie of zekerheid op deze diensten?
Uiteraard. Invictus Media geeft 100% garantie. Dat wil zeggen dat als u om welke reden dan ook likes mocht verliezen wij deze GRATIS bijvullen.